top of page
Zoeken
  • Sarah & Pieter

Eindelijk gaan onze favoriete wandelcafés weer open!

Eindelijk hebben we weer het allerbeste wandelexcuus op zak. Want wie wandelgoesting zegt, denk natuurlijk ook aan de frisse pint achteraf. Na 12 pittige weken zonder zullen die pintjes extra goed smaken!


Hoog bovenaan ons lijstje staat het immer symathieke eetcafé Het Brughuis aan het Mechels Broek. Dé locatie voor een frisse locale Gouden Carolus met huisgemaakte spaghetti op ieders maat. We houden ervan om hier bij het krieken van de dag een wandeling te maken zodat we zeeën van tijd hebben om te genieten van de gezellige sfeer in dit eetcafé. Super kindvriendelijk en tevens een geweldig apart zaaltje met piano om een verjaardag te vieren.

(Het Brughuis Mechelen - Robin 1 jaar)Een andere favoriet, vooral bij zonnige temperaturen, is Boshuis Hallaer bij de Averegten. Met zijn geweldige speelvijver en terras met zicht op de speeltuin is het hier in alle rust genieten van spijs en drank terwijl de kids eindeloos spelen. De kleintjes met de voetjes in het zand, de groteren zich rot amuzeren in de natuurspeeltuin!

(Boshuis Hallaer bij De Averegten)


Voor wie zich écht eens wil trakteren op een zeldzaam biertje zal het iets verder moeten zoeken. In de Vlaamse Ardennen ontdekten we 't Hol van Pluto een heerlijk bruin café met dito bieren en gerechten. Om je heel even écht ver weg te voelen.

('t Hol van Pluto, Het Burreken)


In het Noorden van Antwerpen is het vernieuwde Perron Noord ('t Perroneke) een unieke plek aan het Kamp van Brasschaat om te ontspannen voor jong en oud(ers).

De wandelingen zijn hier legio, dus ons hebben ze hier al vaak zien passeren. De leuke Bistro om 's winters op te warmen, de zomer én winterbar en ruime speeltuin met massa's buitenzitplaatsen maken van deze plek een geweldige wandelafsluiter om af te spreken met vrienden! Hoog op ons verlanglijstje staat het spoorfietsen! Aan amusement hier geen gebrek!


We raden wel aan om online te kijken wanneer en onder welke voorwaarden ze de deuren weer openen ifv Covid 19.


Cheers!427 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page