top of page
wandelgoesting.png

'Elk weekend even op vakantie in de volle natuur'

 

Mini vakanties, zo voelen onze wandelingen weleens, zeker bij het wisselen van de seizoenen. Telkens zijn onze uitstappen  vantevoren goed gedacht door vader en in beeld gebracht - met ondertussen nummer twee in de draagzak - door moeder.

En de kinderen? Die doen vaak en graag mee, maar soms ook niet, maar dan is er altijd het streekbiertje en appelsapje nog. 

Onze missie is om te inspireren en meer jonge gezinnen de natuur in te krijgen in het weekend. En de kinderen de wandelgoesting te geven die hun kindertijd verdient.

 

"Een pad ontstaat door erop te lopen"

Na de geboorte van onze oudste dochter Anna, trokken we voor Pie's werk naar Belgrado in Servië. Ver weg van familie of vrienden herontdekten we de tijd voor ons gezin in het weekend en daarbij de prachtige Servische natuur. We trokken er elk weekend op uit en ook als we terugkeerden uit de Balkan werd de wekelijkse wandeling een vaste waarde voor ons gezin. We maakten talloze herinneringen vol pure Belgische natuur. Rond Anna's eerste verjaardag kochten we een staprugzak en zagen we alle uithoeken van het land. Menig middagdut en maal passeerden de wandelrevue, en tot op heden valt het nog steeds niet tegen, al dat wandelen.

Enjoy!

Saar & Pie

Een vraag voor ons? Wij springen graag bij!

Shoot!

ʋɑndəɫ·xustɪŋ.png
Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page